Egyszeri seo esete, a csalók aranybányája!

Azt tapasztaljuk az egyszeri seo még mindig szedi az áldozatait. Sajnos még mindig sok vállalkozó úgy gondolja, hogy egy weboldal elkészítésével már mindent megtett, hogy népszerűsítse a vállalkozását. Azonban ilyenkor abba is bele kell gondolni, hogy hány vállalkozás teszi még ugyan ezt? Csak tegyen egy próbát. Írja be a keresőbe a legfontosabb kulcsszavait és nézze meg, hogy hány konkurens céget dob majd ki. Ön hányadik volt a – serp – találati listában? Benne volt az első 10-ben? Ha igen, az nagyon jó, de ha nem akkor kétségtelenül tennie kell valamit!

Nem elegendő egyszer lendületet adni a seo-nak!

A keresőoptimalizálást nem elég egyzser elvégezni

Olyan, hogy egyszeri seo nem létezik!

Ön már keresőoptimalizált? De mikor? A tévhitekkel ellentétben nem elegendő egyszer felturbózni az oldalát keresőoptimalizálás szempontjából és ülni a babérjainkon. Az egyszeri seo egy mítosz, nem létezik. Szerencsevadászok találták ki, akik egyszerre megszórtak ~600.000 kapcsolati e-mail címet egy jól csengő ajánlattal. Mindazonáltal a folyamatosan fejlődő kereső robotoknak és állandóan változó Google seo irányelveknek köszönhetően rendszeres után követésre, javításokra, korszerűsítésre van szükség. A fentiek nélkül az Ön keresőoptimalizálása nem több, mint egy drága tűzijáték, amelyet a kukkba hajít. A keresőoptimalizálás félbehagyásával, egyszeri seo megrendelésével többet árt, mint használ vállalkozásának. A már megszerzett találati pozíciókat különben nagyon könnyen elveszítheti!

Amire feltétlenül oda kell figyelni a folyamatos seo során:

 • Legyen az oldalunk jól átlátható és könnyen értelmezhető a felhasználóknak és a Google keresőnek is. A lényeg, hogy az érdeklődők egyszerűen megtalálják azt, amit keresnek és még könnyebben igénybe is vehessék. A mai kor emberei nagyon türelmetlenek, így nem fognak sokáig szöszmötölni, hanem inkább tovább állnak.
 • Ha minőségi tartalommal töltjük meg az oldalunkat, akkor azzal visszacsábíthatjuk az egyszer oda látogatókat és nagyon sok új érdeklődőt bevonzhatunk. Ráadásul ennek hatására a Google szemében is értékesebb lesz a honlapunk így jobb helyezést biztosít majd számunkra.
 • Legyen meg a szükséges technikai háttér. A Google számára kiemelkedően fontossá vált, hogy egy oldal gyorsan működjön. Azokat az oldalakat, ahol nincs megfelelő technikai háttér rosszabb helyre pozicionálja.
 • Jól kell megválasztani a kulcsszavakat. Ez lehet, hogy egyszerűnek tűnik, azonban egyáltalán nem az. Vannak már ingyenes, online programok, amik segítségével kiválaszthatjuk a legjobb kulcsszavakat, azonban ezek csak támpontot képesek nyújtani, hiszen az emberi intelligenciát nem képesek helyettesíteni.
 • Most, 2017. januártól a https kapcsolat is egy nélkülözhetetlen eleme lesz a keresőoptimalizálásnak, mert ennek hiányát már büntetni fogja a Google, így visszaeshet a megszerzett pozíciókkal.
 • A responsive weboldalak – méretkövető, mobil barát weboldalak – kérdése már évek óta eldőlt, azt is bünteti a Google, ha nem mobil barát a weboldala.

Az egyszeri seo nagy kamu! Csakis folyamatosan lehet sikeres benne! A seo másik nagy igazsága!

A lényeg, hogy a Google fejével kell gondolkodni. Nekik az a lényeg, hogy jó tartalmat adjanak az Olvasóiknak, a kereső embertömegnek, így előnyben részesítik azokat az oldalakat, akik ilyennel szolgálnak! Ez a Google nagy igazsága!

A keresőoptimalizálás nélkülözhetetlen kritériumairól még hosszasan beszélhetnénk.

Valójában a sort még sokáig folytathatnánk, de senkit nem akarunk ezzel untatni, hiszen egy cikkben úgy sem tudnánk átadni minden seo tudásunk. Első sorban azt javasoljuk minden a seo iránt érdeklődőnek, hogy készíttessen egy seo tanulmányt az oldaláról, amiből megtudhatja, hogy milyen javításokra lenne szükség. Ez egy fundamentumot ad a továbbiakhoz. Ezt mi ingyen vállaljuk!

 

 

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

INGYENES SEO AUDIT

KÉREM

11 Konkrét SEO TIPP, hogy megvalósítsa álmait! +egy INGYENES SEO ELEMZÉS TELJESEN GRÁTISZ!

A jelentkezése után pár perccel kapni fog tőlünk egy e-mailt, melyet meg kell erősítenie. Előfordulhat, hogy ez az e-mail a Promóciók fül alá vagy a Spam mappába érkezik. Onnan húza át az Elsődleges fül alá, majd kattintson a benn szereplő linkre. Az adataira vigyázunk, azokkal semmilyen körülmények között nem élünk vissza. Korrekt adatkezelés!

Itt bezárhatja

Új tervek? Több látogató? Több ügyfél? Ez egyszerűen több, mint szuper, mert növelni fogja a látogatószámait! Mindez teljesen díjmentesen az Öné! Mégis milyen előnyökkel jár?

 • 11 általános hiba a weboldalakban
 • Szuper Seo Elemzés, kézzelfogható válaszok
 • Gyors segítség a hibák kijavítására
 • Fény derül, hogy mi hátráltatta eddig
 • Szisztematikus SEO ellenőrző lista

11 Konkrét SEO TIPP, hogy megvalósítsa álmait! +egy INGYENES SEO ELEMZÉS TELJESEN GRÁTISZ!

Új tervek? Több látogató? Több ügyfél? Ez egyszerűen több, mint szuper, mert növelni fogja a látogatószámait! Mindez teljesen díjmentesen az Öné! Mégis milyen előnyökkel jár?

 • 11 általános hiba a weboldalakban
 • Szuper Seo Elemzés, kézzelfogható válaszok
 • Gyors segítség a hibák kijavítására
 • Fény derül, hogy mi hátráltatta eddig
 • Szisztematikus SEO ellenőrző lista