Mit tanulhatunk a sportolóktól keresőoptimalizálás terén?

Sokan alábecsülik a sportolók szellemi teljesítő képességét, pedig egy sikerre vágyó vállalkozó nagyon sokat tanulhat tőlük. Mi késztetett minket ennek a cikknek a megírására? A tárgyalások során sokszor azt tapasztaljuk, hogy a vállalkozók nem értik tisztán a keresőoptimalizálás működését és türelmetlenül azonnali eredményeket várnak. Most Nekik esetleg Önnek szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hogy jobban megérthesse miért kérjük a türelmüket ha keresőoptimalizálásról van szó.

Mit tanulhatunk a sportolóktól keresőoptimalizálás téren?

Mitől sikeresek az olimpikonok? Rengeteget edzenek és fáradhatatlan kitartással küzdenek minden nap. Nem csak az edzőteremben. Minden sport szellemi felkészülést is igényel. Oda teszik magukat testileg, lelkileg, szellemileg. Miért jöttünk ezzel a példával? Mert egy seo szakember is olyan akár egy élsportoló edzője Ön pedig a mi olimpikonunk. Egy jó edző is türelemmel és lankadatlan érdeklődéssel tekint szakterületére, tisztában van mindig a legújabb változásokkal és csak a célra összpontosít. Számunkra az olimpiai aranyat a kereső találati listájában az első helyezés jelenti. A keresőoptimalizálás a marketing legváltozékonyabb területe, így nagyon sok időt és energiát kell a folyamatos önfejlesztésbe fektetnünk.

Miért érdekes ez Ön számára?

Talán így egy kicsit érthetőbb, amikor egy tárgyaláson több hónapnyi türelmet kérünk Öntől. Amikor már a legelején megpróbáljuk felkészíteni, hogy ne várja az első hónap után, hogy az első 10 találat között lesz. Hiszen egy edző sem tudott még olimpikont faragni senkiből rövid idő alatt, így mi sem vagyunk képesek weboldalát a nulláról a csúcsra juttatni.

Amíg egy sportolónak testileg és mentálisan kell felkészülnie egy megmérettetésre, addig weboldalát a Google „szemlére” kell felkészítenünk. A Google algoritmusai rendszeresen pásztázzák a weboldalakat és ezen eredmények alapján helyezi el őket a találati listájában. Mivel a világhálón több milliárd honlap található nem képesek mindet napi szinten felülvizsgálni, annak ellenére sem, hogy nagyon fürgén dolgoznak. Így egy beállítás eredményére minimum heteket kell várni, hogy lássuk a változást, melyből újra következtetéseket vonhatunk le, amik újabb korrekciókhoz vezetnek.

Egy olimpikon sem hagyja abba az edzést az első arany után

mit tanulhatunk az élsportolóktól keresőoptimalizálás szempontjából

Keresőoptimalizálás és az élsport. Mi köze a kettőnek egymáshoz?

Pont úgy ahogy számukra is van élet a csúcs után, így egy első helyre kerülő weboldal sem ülhet karba tett kézzel és örülhet a sikerének. Egy diadalmas keresőoptimalizálási folyamat sem zárulhat le elégedett vállveregetéssel, ezt a pozíciót meg kell tudni tartani további „edzések” segítségével. Ha sikerült elérnünk a kívánt pozíciót tovább kell folytatnunk a munkát különben a következő algoritmus vizsgálat során könnyen visszasorolásra számíthatunk. Így ha valóban eldöntötte, hogy belevág egy seo folyamatba nem szabad abba a hittben ringatni magát, hogy néhány apró változtatás és 1-2 hónap munka végleges sikert fog hozni Ön és a vállalkozása számára.

Reméljük, hogy ez a cikkünk segített könnyebben megérteni a keresőoptimalizálás rejtelmeit és megfelelően fel tud készülni erre a hosszas folyamatra, melynek remélhetőleg mi is a részesei lehetünk.

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

INGYENES SEO AUDIT

KÉREM

11 Konkrét SEO TIPP, hogy megvalósítsa álmait! +egy INGYENES SEO ELEMZÉS TELJESEN GRÁTISZ!

A jelentkezése után pár perccel kapni fog tőlünk egy e-mailt, melyet meg kell erősítenie. Előfordulhat, hogy ez az e-mail a Promóciók fül alá vagy a Spam mappába érkezik. Onnan húza át az Elsődleges fül alá, majd kattintson a benn szereplő linkre. Az adataira vigyázunk, azokkal semmilyen körülmények között nem élünk vissza. Korrekt adatkezelés!

Itt bezárhatja

Új tervek? Több látogató? Több ügyfél? Ez egyszerűen több, mint szuper, mert növelni fogja a látogatószámait! Mindez teljesen díjmentesen az Öné! Mégis milyen előnyökkel jár?

  • 11 általános hiba a weboldalakban
  • Szuper Seo Elemzés, kézzelfogható válaszok
  • Gyors segítség a hibák kijavítására
  • Fény derül, hogy mi hátráltatta eddig
  • Szisztematikus SEO ellenőrző lista

11 Konkrét SEO TIPP, hogy megvalósítsa álmait! +egy INGYENES SEO ELEMZÉS TELJESEN GRÁTISZ!

Új tervek? Több látogató? Több ügyfél? Ez egyszerűen több, mint szuper, mert növelni fogja a látogatószámait! Mindez teljesen díjmentesen az Öné! Mégis milyen előnyökkel jár?

  • 11 általános hiba a weboldalakban
  • Szuper Seo Elemzés, kézzelfogható válaszok
  • Gyors segítség a hibák kijavítására
  • Fény derül, hogy mi hátráltatta eddig
  • Szisztematikus SEO ellenőrző lista