21 instant seo tipp

A keresőoptimalizálás egy folyamatosan változó és nagyon összetett feladatkör. Bár a Google ad támpontokat hozzá, de az állandó innováció miatt gyakorlatilag minden nap a keresőóriás sarkában kell járnunk. Ennek ellenére vannak olyan aranyszabályok, melyek jó kiindulópontot jelentenek a kezdőknek.

Instant seo tippek

Lássunk a 21 instant seotipp-listát:

1.: Ha blogbejegyzést írsz, annak a címében is szerepeltesd a legfőbb kulcsszót. Minél előrébb szerepel a mondaton belül, annál erősebben lesz hatással az adott írásra.

2.: Az URL és a bejegyzés címe legyen azonos.

3.: Ha linket építesz, akkor tartsd szem előtt, hogy a minőség mindennél fontosabb! Csak olyan oldalakon szerepeljenek a linkjeid, amik megbízhatóak. Bár amióta folyamatossá vált a Pingvin algoritmus, a Google elméletileg nem büntet, csak figyelmen kívül hagyja az értéktelen linkeket, én mégis azt mondom, hogy jobb biztosra menni.

4.: Szerkeszd a meta leírást és a title tag részt is. Bár ezek automatikusan generálódnak, mégis írd át úgy, hogy szerepeljen benne a kulcsszó.

5.: Nemcsak a linképítésnél fontos a jó minőség. A weboldalad miden tartalmánál törekedj erre.

6.: Használj közösségi média gombokat a weboldalon. A bejegyzések alatt is, hogy az olvasók egyszerűen megoszthassák. Ez is nagyon jó hatással lesz a seo törekvéseidre.

7.: Hivatkozz saját magadra. Azaz a blogbejegyzésen belül helyezz el olyan linkeket, amik más, az oldaladon belüli weblapokra mutatnak. De vigyázz, itt is fontos a mértékletesség!

8.: Használj képeket a blogban is. A legjobb az, ha saját készítésűekkel színesíted a tartalmat, de ha erre nincs kapacitásod, akkor olyan képgyűjtőkről válogass, ahol free licence képek szerepelnek.

9.: Soha ne másolj sehonnan egy sort se! A Google a legkisebb egyezéseket is észreveszi, és máris hiteltelenné válik a szemében.

10.: A bejegyzéseid megírása előtt kutasd fel a témában legrelevánsabb kulcsszavaidat.

11.: A képeid alt szövegét is szerkeszd. Helyezd el benne a kulcsszavaidat is.

12.: Legyél vendégszakértő más oldalakon is. Ezzel értékes linkeket szerezhetsz.

13.: Te is hívj meg más vendégszerzőket, így az Őket olvasó közönséget is bevonzhatod a saját oldaladra.

14.: Ha kiszervezed a keresőoptimalizálást, akkor csak olyat bízz meg, aki referenciákkal tudja bizonyítani a szakértelmét.

15.: Legyél aktív a különböző közösségi oldalakon ( G+, Twitter, Facebook, Pinterest stb.)

16.: Ne vidd túlzásba kulcsszavak használatát! Régebben sokan így jutottak előre a keresőben, azonban mára ez inkább hátrány, mint előny. A Google algoritmusai sokkal okosabbak annál, hogy ilyen módszerekkel be tudd csapni őket.

17.: Tegyél meg mindent, hogy a weboldalad a lehető leggyorsabban megnyíljon az érdeklődőknek. Ezt azzal is megteheted, hogy csak kisméretű képeket töltesz fel.

18.: Legyél türelmes és soha ne add fel! A keresőoptimalizálás egy hosszútávú befektetés! Ne várd, hogy egyik napról a másikra csodák történjenek.

19.: Kerüld a linkgyűjtő oldalakat. Ha mégis szerepelsz rajtuk, azokat válaszd, ahol hosszabb leírással adhadod meg a linkedet. Ezeknek lehet értéke azokkal szemben, ahová csak beküldhetsz egy linket.

20.: Egy bejegyzésed hossza legalább 300 szó legyen.

21.: Bár a minőség a legfontosabb szempont, mégis a hosszabb bejegyzéseket jobb minőségűnek értékeli a Google, így néha 4-5000 szavas írással is meg lehet jelenni.

Használd ezeket a tippeket rendszeresen és következetesen, hogy még jobb helyed legyen a Google keresőjében.

Ahogyan az elején is írtam, a seo irányelvek folyamatosan változnak, így a valós siker eléréséhez ezeket állandóan nyomon kell követned. Azonban a felsorolt 21 instant seo tipp már évek óta érvényes, és a betartásukkal sokat tehetsz a weboldaladért.

Nincs időd és kedved állandóan az újítások után böngészni? Az sem baj, mert én nagyon szívesen leveszem a válladról ezt a terhet. Vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket.

Belevágnál ebbe a nem mindennapi feladatba? Abban is tudok segíteni. Kövesd nyomon az oldalamon szereplő bejegyzéseket, ahol nagyon sok hasznos információval találkozol majd. Segítségükkel Te is közelebb kerülhetsz a seo szakértőséghez.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

INGYENES SEO AUDIT

KÉREM

11 Konkrét SEO TIPP, hogy megvalósítsa álmait! +egy INGYENES SEO ELEMZÉS TELJESEN GRÁTISZ!

A jelentkezése után pár perccel kapni fog tőlünk egy e-mailt, melyet meg kell erősítenie. Előfordulhat, hogy ez az e-mail a Promóciók fül alá vagy a Spam mappába érkezik. Onnan húza át az Elsődleges fül alá, majd kattintson a benn szereplő linkre. Az adataira vigyázunk, azokkal semmilyen körülmények között nem élünk vissza. Korrekt adatkezelés!

Itt bezárhatja

Új tervek? Több látogató? Több ügyfél? Ez egyszerűen több, mint szuper, mert növelni fogja a látogatószámait! Mindez teljesen díjmentesen az Öné! Mégis milyen előnyökkel jár?

  • 11 általános hiba a weboldalakban
  • Szuper Seo Elemzés, kézzelfogható válaszok
  • Gyors segítség a hibák kijavítására
  • Fény derül, hogy mi hátráltatta eddig
  • Szisztematikus SEO ellenőrző lista

11 Konkrét SEO TIPP, hogy megvalósítsa álmait! +egy INGYENES SEO ELEMZÉS TELJESEN GRÁTISZ!

Új tervek? Több látogató? Több ügyfél? Ez egyszerűen több, mint szuper, mert növelni fogja a látogatószámait! Mindez teljesen díjmentesen az Öné! Mégis milyen előnyökkel jár?

  • 11 általános hiba a weboldalakban
  • Szuper Seo Elemzés, kézzelfogható válaszok
  • Gyors segítség a hibák kijavítására
  • Fény derül, hogy mi hátráltatta eddig
  • Szisztematikus SEO ellenőrző lista