A sikerdíjas seo mindig olyan jó, ahogyan hangzik?

A sikerdíjas seo egy nagyon jól csengő dolog egy vállalkozó fülének. Hiszen azt üzeni, hogy csak akkor kell fizetnie, ha már kéznél a siker. Ezt a hozzáállás van, aki ki is használja és olyan ígéreteket tesz, amik teljesíthetetlenek. Azonban ezt valószínűleg Te sem fogod tudni hitelesen leellenőrizni, hiszen az ilyen csalók biztosan 2 lépéssel előtted járnak és tudják, hogy hogyan jussanak a pénzükhöz.

Hol lehet a buktató?

Manapság már szinte bárki seo szakembernek mondhatja magát, akkor is, ha csak néhány hónapja döntötte el, hogy erre a pályára lép. Persze mindent el kell kezdeni valahol, de szerintem nem mások kárára kell tanulni. Persze szakértelem hiány Ők olyanokat is megígérnek, amiket egy igazi profi soha nem merne. Aztán gyártják a hamis bizonyítékokat, hogy megkapják a fizetségüket és lehet, hogy Te hónapokig észre sem fogod venni, hogy nem történt semmi.

Mert már jól tudjuk, hogy az olcsó húsnak híg a leve…

Ahogyan az élet minden területén úgy itt is igaz, hogy az olcsó húsnak híg a leve és hiába fizetsz negyed árat valakinek a semmiért. Lehet elsőre úgy tűnik, hogy jó sokat spóroltál, de ha jobban belegondolsz ez csak kidobott pénz lesz.

Sikerdíjas seo jó tanács

Ismerős a helyzet?

A Te szakterületeden is vannak kóklerek, akik mindenkinek csak a fejfájást okozzák? Neked azért, mert nagyon nyomott áron végzik a munkájukat, az ügyfeleknek/ vevőknek meg azért, mert a végén 3x költségen kapják meg, amit akartak. De sajnos mindig lesznek olyan emberek, akiket csőbe lehet húzni vagy hatni rájuk az alacsony árakkal. Persze előbb vagy utóbb Ők is Nálad kötnek majd ki. Azonban nem lenne jobb, ha ezt mindenki előre átgondolná?

Pontosan ugyan ez a helyzet az én területemen is. Már nem egy olyan ügyfelem volt és van most is, akik felkértek, hogy keresőoptimalizáljam az oldalukat. Amikor elvégeztem az előzetes felmérést kiderült, hogy vagy nem történt semmilyen változás az oldalon vagy inkább csak ilyen tessék-lássék alapon. De a pénzt kifizették az előző „szakembernek”.

A sikerdíjas seo lényege…

Egy profi szakember az élet minden területén megkéri a munkája árát. Szerintem ez teljesen természetes is. Így az elképzelésekkel ellentétben a sikerdíjas seo sem arról szól, hogy előre ingyen dolgozunk és ha az ügyfél úgy gondolja, akkor fizet is érte valamit. Ebben az esetben valóban az elért eredmények vannak honorálva, azonban magasabb áron, mint ha egy folyamatos keresőoptimalizálási megegyezést nézünk. Miért van ez így?

A keresőoptimalizálás nem olyan, mint az autószerelés, hogy kapunk valamit, amivel kapcsolatban néhány óra alatt kézzelfogható változást tudunk elérni. Ahhoz, hogy egy kulcsszóra már csak néhány helyezést előrébb kerüljön az oldalad nekem hónapokat kell dolgoznom vele. És nyilván Te is érted, hogy senki nem szeret ingyen dolgozni. Persze ezt teszi egy igazi szakember. Mivel nekem valóban munkám van benne és az elért eredményekben.

a sikerdíjas seo lényege

Megéri ezt a megoldást választani?

Erre nem tudok egyértelmű választ adni, mert előbb tudnom kell, hogy pontosan mit szeretnél elérni, milyen állapotban van az oldalad és sok más fontos tényezőt. Vannak olyan esetek, amikor a sikerdíjas seo éri meg jobban Neked, de van, amikor egy fix hosszútávú együttműködéssel jársz jobban. Ha szeretnéd tudni, hogy Neked melyik megoldás lenne a kifizetődőbb, akkor vedd fel velem a kapcsolatot és segítek eldönteni.

De egy dolgot én is hagy kérjek.

Nagyon jól fontold meg, hogy kivel tervezed az együttműködést. Hidd el, hogy tudom mennyire jó ajánlatokkal lehet találkozni ezen a területen, de látom is ezeknek az eredményét. Ne bízd rá bárkire a weboldalad, mert az elvesztegetett pénzen kívül sokkal nagyobb gondok is lehetnek.

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

INGYENES SEO AUDIT

KÉREM

11 Konkrét SEO TIPP, hogy megvalósítsa álmait! +egy INGYENES SEO ELEMZÉS TELJESEN GRÁTISZ!

A jelentkezése után pár perccel kapni fog tőlünk egy e-mailt, melyet meg kell erősítenie. Előfordulhat, hogy ez az e-mail a Promóciók fül alá vagy a Spam mappába érkezik. Onnan húza át az Elsődleges fül alá, majd kattintson a benn szereplő linkre. Az adataira vigyázunk, azokkal semmilyen körülmények között nem élünk vissza. Korrekt adatkezelés!

Itt bezárhatja

Új tervek? Több látogató? Több ügyfél? Ez egyszerűen több, mint szuper, mert növelni fogja a látogatószámait! Mindez teljesen díjmentesen az Öné! Mégis milyen előnyökkel jár?

  • 11 általános hiba a weboldalakban
  • Szuper Seo Elemzés, kézzelfogható válaszok
  • Gyors segítség a hibák kijavítására
  • Fény derül, hogy mi hátráltatta eddig
  • Szisztematikus SEO ellenőrző lista

11 Konkrét SEO TIPP, hogy megvalósítsa álmait! +egy INGYENES SEO ELEMZÉS TELJESEN GRÁTISZ!

Új tervek? Több látogató? Több ügyfél? Ez egyszerűen több, mint szuper, mert növelni fogja a látogatószámait! Mindez teljesen díjmentesen az Öné! Mégis milyen előnyökkel jár?

  • 11 általános hiba a weboldalakban
  • Szuper Seo Elemzés, kézzelfogható válaszok
  • Gyors segítség a hibák kijavítására
  • Fény derül, hogy mi hátráltatta eddig
  • Szisztematikus SEO ellenőrző lista